Julias favoriter

Jag tänkte tipsa er om några av mina favorit produkter. Alla länkarna är direkt länkade till produkten.



1. Ref dry shampo. Om du inte hinner tvätta håret är det helt perfekt att spraya i lite torrshampo och woala! Den absorberar fettet från håret och ger super bra volym.
Kostar 129 kr på Beatynet.se

2. Lanza HC Trauma Treatment.
Detta är en leave in inpackning för färgat hår som du har i längderna efter duschen. Håret blir supermjukt och är helt perfekt för dig med slitna toppar. Luktar super gott, dock inte när håret är torrt.
Kostar 159 kr på Beautynet.se

3. Keune So pure argan oil.
En argan olja som återställer fuktbalansen i håret. Den gör håret glansigt, tar bort friss och förhindrar det från att bli elektiskt. Du kan ha i både fuktigt och torrt hår + att en flaska håller hur länge som helst!
Kostar 179 kr på Beautynet.se

4. System 4 Climbazole Shampoo. Detta är ett mjällshampoo avlägsnar mjäll och klåda. Det är lugnande och skyddar hårfärgen. Redan efter första tvätten känner man skillnad. När man har blivit av med mjällen behöver man inte använda detta shampoo hela tiden. (Tänkte visa er hela system 4 serien någon dag som är specificerade för irriterade hårbottnar)
Kostar 129 kr på Wonderhair.se 

5
. Keune CL Nutrition Intensiv Hair repair. En riktigt bra inpackning torrt eller skadat hår. Håret blir mjukt och ser superfräsht ut. Den är väldigt dryg och räcker alltså riktigt länge.
Kostar 189 kr på Beatynet.se

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0