Fett hår

Hej!
Sitter här med mitt flottiga hår som jag försöker avvänja. Då undrar ni säkert varför.
Jo det är nämligen så att ju oftare man tvättar håret desto flottigare blir det. Schampoot torkar ut talgkörtlarna och gör att de producerar mer fett. Därför blir det fett snabbare på de som tvättar håret ofta. Det sliter även mer på håret att tvätta det ofta.

Mitt tips till er då är att undvika att tvätta håret och använda torrshamooo när håret känns fett. Kom även ihåg ordningen shampoo, inpackning sen balsam!

Puss /Julia

Heta trender 2012

Bildbomb på heta hårtrender 2012!


Pastell


Ofixat självfall


Rak lugg


Kraftig utväxt


Extrem tlångt


Rubinrött


Mittbena


Page


Retro kort


Internationell frisyr

Har varit väldigt dålig uppdatering på bloggen ett tag, speciellt från mig men min datorn har inte fungerat och så har vi haft två veckors praktik vilket har gjort att jag inte har kunnat fixa den men nu är det fixat så nu blir det lite mer bloggande

Den här veckan har varit en internationell vecka i skolan och vi har jobbat väldigt mycket inom programmet, alltså frisör och igår gjorde jag och Julia en internationell frisyr som vi idag har ställt ut så tänkte lägga inte lite bilder på den så får ni se hur den blev. Den är väldigt färgglad kan man säga

 
 

Studentskiva!

Igår var jag på studenskiva och klädde ut mig till vita häxan från narnia. Hade tänkt ta kort på mitt hår innan men glömde såklart bort det. Dock tog jag några när jag kom hem, håret var inte alls lika snyggt då, men bättre än inget. :)

Jag hade våfflat och touperat hela håret. Därefter satte jag i en hårmunk och tvinade/flätade håret runt denna. Det bruna jag hade i är löshår i trenser. Jag använde även saltvatten spray innan, dust it när jag touperade och hård hårspray som jag inte minns namnet på.

/Julia